Automatikk

ECL 310
er en elektronisk værkompensert temperaturregulator for bruk i fjernvarme, sentralvarme og kjøleanlegg.

Kombinert med den intelligente ECL-programtasten, kan kontrolleren styre en rekke forskjellige applikasjoner. Det kan kontrolleres opp til fire kretser.

ECL 210 er en elektronisk værkompensert temperaturregulator for bruk i fjernvarme, sentralvarme og kjøleanlegg.

Kombinert med den intelligente ECL-programtasten, kan kontrolleren styre en rekke forskjellige applikasjoner. Opp til 3 kretser kan kontrolleres.

ECL 110 Universell kontroller for bruk i fjernvarmestasjoner og fjernvarmeanlegg samt kjelebaserte systemer med én varmekrets.

Dette er en elektronisk styreenhet for værkompensert flyttemperaturkontroll (oppvarming) og konstant temperatur-kontroll (f.eks. innenriks varmt vann), det er også klargjort for nye applikasjoner ved hjelp av chipkort og kommunikasjonsgrensesnitt.

OPC-server

Danfoss OPC-server er kompatibel med de fleste SCADA-klienter og lar deg raskt koble til og konfigurere ECL-kontrolleren til å være en enhet i et SCADA system.

OPC-server støtter standard Modbus kommunikasjonsprotokoller via RS485 og/eller Ethernet samt spesielle lese- / skrivealgoritmer for å øke gjennomstrømning til/fra ECL 300/310 kontrolleren. OPC-serverpakken inkluderer også et konfiguratorverktøy som letter konfigurasjonen av OPC Server betraktelig.